Ansvarspolitikk

Vi som driver Kjopkryptvaluta.com mener det er viktig at du som bruker føler at du får tilgang til transparent og ekte informasjon. Derfor ønsker vi å være åpne om våre kilder, men også fortelle hvor langt vårt ansvar går.

Affiliatesamarbeid

På Kjopkryptvaluta.com er det av og til lenker til samarbeidspartnere, såkalte affiliatepartnere. Dette betyr at vi får en liten provisjon dersom du kjøper en tjeneste fra en av dem.

Du som bruker betaler imidlertid aldri noe ekstra, men selskapet du kjøper en tjeneste fra deler en del av overskuddet med oss. Det er en form for markedsføring kan man si.

Vi ønsker å påpeke at vi er transparente om at denne type samarbeid forekommer på nettstedet. Vår ambisjon er alltid å presentere informasjonen på en nøytral måte, slik at du som bruker kan ta en egen beslutning om hvilke tjenester som er best.

Fordi langt fra alle selskaper innen kryptovaluta og Bitcoin er seriøse, er vi ekstra nøye med å vurdere våre samarbeidspartnere.

På Kjopkryptvaluta.com er det derfor kun lenker til seriøse nettsteder som tilbyr tjenester som vi selv mener er gode å bruke.

Lenker til andre nettsteder

På Kjopkryptvaluta.com er det lenker til eksterne nettsteder. Noen fører til produkter og tjenester vi anbefaler, mens andre fungerer som referanser til informasjonsmaterialet vi publiserer.

Vi gjør vårt beste for kun å lenke til seriøse og sikre nettsteder. Med det sagt, tar vi ikke ansvar for innholdet på noen av nettstedene vi lenker til.

I stedet oppfordrer vi deg som besøkende til selv å vurdere om du kan stole på hvert nettsted og om du kan akseptere deres brukervilkår og hvordan de samler inn personopplysninger.

På samme måte kan vi på Kjopkryptvaluta.com ikke ta ansvar for noen av nettstedene som har valgt å lenke til oss. Vi har ingen tilknytning til disse sidene og står kun for innholdet vi publiserer her på Kjopkryptvaluta.com.

Ansvar for dine penger og investeringer

Vi ønsker å påpeke at det er du, og bare du, som er ansvarlig for dine penger og hvordan du velger å investere dem. Kjopkryptvaluta.com skal kun ses som en inspirasjonskilde.

Det vi skriver om Bitcoin og andre kryptovalutaer bør ikke ses på som investeringsråd. Gjør din egen analyse og samle informasjon fra forskjellige informasjonskilder før du tar en beslutning.

Kjopkryptvaluta.com tar aldri, under noen omstendigheter, ansvar for eventuelle tap som oppstår i forbindelse med investeringer eller handel.