Integritetspolitikk

Kjopkryptvaluta.com tar personvernet ditt på alvor. Personvern handler om å respektere dine personlige opplysninger. Derfor ønsker vi alltid å være helt transparente med hvordan vi samler inn og behandler det. Vi forteller deg mer om det her i vår personvernerklæring.

Informasjon om deg som bruker Kjopkryptvaluta.com samler ikke inn informasjon uten ditt samtykke. Hvis du på noe tidspunkt velger å dele personlig informasjon med deg, bruker vi den utelukkende for å forbedre brukeropplevelsen. Vi selger aldri dine personopplysninger, og deler dem heller ikke med tredjeparter uten ditt forhåndssamtykke.

Vi jobber kontinuerlig med sikkerhet her på Kjopkryptvaluta.com for å sikre at dine personopplysninger aldri spres eller misbrukes. Vi krypterer blant annet all trafikk mellom deg og serveren vår for å hindre innsyn fra tredjeparter. Informasjonskapsler – informasjonskapsler

Kjopkryptvaluta.com bruker informasjonskapsler som lagrer visse data om hvordan nettstedet brukes. Disse inkluderer informasjonskapslene som Google Analytics plasserer for å samle inn og analysere nettstedbruk fra et statistisk perspektiv på et aggregert nivå.

Ingen informasjon som vi lagrer gjennom informasjonskapsler kan spores tilbake til deg personlig, men utgjør anonymiserte data som danner grunnlaget for vårt arbeid med å forbedre brukeropplevelsen. I den grad det finnes tredjepartsleverandører til Kjopkryptvaluta.com, kan det forekomme at disse også bruker informasjonskapsler i nettleseren. Dette er ikke noe vi har innflytelse over.

Hvis du ikke ønsker å akseptere at informasjonskapsler plasseres i nettleseren din, kan du angi det under sikkerhets- og personverninnstillingene til programmet. Nyhetsbrev Velger du å ta del i vårt nyhetsbrev vil du motta løpende informasjon om nyheter og tips direkte til din e-postadresse. Det betyr at vi i så fall lagrer din e-postadresse i vårt register. Hvis du ikke lenger ønsker å abonnere på vårt nyhetsbrev, kan du når som helst be oss om å fjerne deg fra e-postlisten, og vi vil gjøre det umiddelbart. Ved å bruke Kopakrypto.se samtykker du til vår håndtering av personopplysninger. Hvis du har spørsmål, kan du gjerne kontakte oss.