Binance

Binance er en av de største og mest populære kryptovalutabørsene som finnes. Når du skal investere og kjøpe krypto for første gang er det viktig at du finner deg en god børs, og kanskje er Binance den beste for deg.
I dag skal vi ta deg gjennom vår Binance erfaring slik at du kan selv kan vurdere om dette er den perfekte kryptobørsen for deg eller ikke. Les vår anmeldelse.

Siden inneholder reklamelenker

Vi skal ta deg igjennom en steg-for-steg-guide til hvordan du kan opprette profil og kjøpe krypto, og vi skal selvfølgelig nevne noen fordeler og ulemper slik at du selv kan vurdere om fordelene veier tyngre enn ulempene.

Binance
9.2

Hos Binance vil du finne et enormt stort utvalg av handelspar, noe som vil si at du kan veksle mellom et hav av forskjellige kryptovalutaer og fiatvalutaer. I dag er dette den største kryptobørsen vi har i både Norge og verden.

Noe som gjør at manges Binance erfaring blir enda bedre er at børsen ikke er redd for å ønske nye og spennende mynter velkomne med åpne armer.

 

Kampanjelenke for Binance

Hos Binance vil du finne et enormt stort utvalg av handelspar, noe som vil si at du kan veksle mellom et hav av forskjellige kryptovalutaer og fiatvalutaer. Vi skal lære deg alt du trenger å vite om denne spennende kryptobørsen. La oss sette i gang!

Alt du trenger å vite om Binance

Vår Binance erfaring er utrolig god, men vi skal selvfølgelig la deg gjøre opp din helt egen Binance erfaring. Børsen er ung og ambisiøs, og det tok ikke lang tid fra den ble lansert til oppmerksomheten virkelig begynte å blomstre.

I dag er dette den største kryptobørsen vi har i både Norge og verden. Da er det klart at det passer seg med en lite review slik at du selv kan vurdere om dette er den perfekte børsen for deg eller ikke.

binance kryptomarket

Noe som gjør at manges Binance erfaring blir enda bedre er at børsen ikke er redd for å ønske nye og spennende mynter velkomne med åpne armer. Det gjør at du som forbruker og investor kan investere og kjøpe mange morsomme og spennende mynter hos den verdenskjente kryptobørsen.

Her får du også et 24-timers handelsvolum, noe som er svært positivt for de største investorene. For å si det sånn: det er ingen tvil om at Binance er kongen av børsene.

Det er kanskje ikke så lett å få full kontroll over alt som foregår på de forskjellige børsene. Det kommer nemlig nye funksjoner, verktøy og mynter hele tiden – og vi har derfor full forståelse for at det hele kan virke litt uoversiktlig.

Verifisering av kontoen din hos Binance

Hos Binance vil du som sagt finne et enormt stort utvalg av kryptovaluta og du kan også finne mange forskjellige fiat-valutaer som du kan handle med.

Om du velger å hoppe over verifisering av kontoen din så kan du ikke ta ut mer enn 2 BTC hver dag, men om du velger å gjennomføre for eksempel verifisering med BankID, så vil du kunne ta ut mer enn det. Enkelt og greit så er det sånn at jo mer trygghet du gir til Binance, jo mer frihet får du tilbake.

Vi anbefaler at du gjennomfører verifisering av profilen din på mobiltelefon, fordi dette er litt enklere enn på datamaskin. Du skal nemlig ta bilde av deg selv, ta bilde av ID og en regning. Da vi gjennomførte denne prosessen fikk vi beskjed om at det kunne ta opptil 10 virkedager, men etter vår Binance erfaring så tok det kun 1 time. Noe som er svært overkommelig.


Slik kjøper du kryptovaluta hos Binance

Steg 1: Registrering

I vår review skal vi selvfølgelig også gi deg en steg-for-steg-guide til hvordan du kan registrere deg og kjøpe kryptovaluta hos Binance i Norge. Det første du skal gjøre er å trykke deg inn på hjemmesiden og deretter trykke på «register now». Deretter velger du om du vil registrere deg med e-post eller telefonnummer og velger deg et godt og sterkt passord.

Etter at du har opprettet en konto så blir du spurt om du ønsker å benytte deg av Google Authenticator eller ikke. Dette er ingen ekstra fees, det er bare ekstra sikkerhet, og det er derfor noe vi anbefaler på det sterkeste at du takker ja til.

Selv om Binance er en svært trygg børs å benytte seg av i Norge, så er det alltid bedre å være på den sikre siden. Totrinnsverifisering gjør det vanskeligere for hackere å komme inn på kontoen din og det er derfor noe vi anbefaler på det sterkeste. Etter å ha godtatt dette så skriver du inn e-postadressen din, skriver inn koden du får i Authenticator-appen og vips så har du en trygg konto.

how to start with Binance

Steg 2: Verifisering

Som sagts så må du gjennomføre verifisering for å kunne bruke plattformen for fullt. Dersom du ikke føler at det er noe du har behov for så trenger du selvfølgelig ikke å gjennomføre verifiseringen. Ved å kun sende inn bilde av ID så får du ta ut og investere veldig mye mer enn det du får uten et ID-bilde, så det kan absolutt være noe som er verdt å vurdere.

Steg 3: Innskudd

Etter at du har vertifisert kontoen din (eller ikke) så er det på tide å gjøre ditt første innskudd. Det er jo sånn at du blir nødt til å sette inn penger hvis du skal få muligheten til å handle. Trykk på «deposit» på dashbordet og velg den innskuddsmetoden du ønsker å bruke.

Etter vår Binance erfaring har det funket supert med bankkort, men du skal selvfølgelig få lov til å velge noe annet. Husk at nå du betaler med bankkort så må du regne med noen fees på ca 1,8%. Om du velger bankoverføring så slipper du fees når du bruker Binance i Norge.

Etter at du har lagt inn penger på kontoen din så er du klar for å kjøpe krypto hos Binance. Klikk deg bord på børsen og vel det handelsparet eller vekslingsparet du ønsker å benytte deg av. Her vil det stå «trading pairs» i og med at nettsiden ikke finnes på norsk.

Da velger du det paret du ønsker å veksle, for eksempel NOK/ETH. Da gir du Norsk krone i bytte mot Ethereum. Du kan også velge å veksle mellom forskjellige kryptovalutaer dersom du allerede eier noe krypto. Da kan du for eksempel klikke på ETH/BTC for å bytte Ethereum mot Bitcoin.

Vanskeligere enn det er det ikke – og kanskje er det derfor mange har god Binance erfaring.

Fordeler og ulemper

For at det skal bli så enkelt for deg som overhodet mulig så har vi listet noen fordeler og ulemper med kryptovalutabørsen i vår review. Her får du muligheten til å sammenlikne fordeler og ulemper slik at du kan se hva som veier tyngst hos deg.

Fordeler:

  • Mer enn 150 forskjellige handels- eller vekslingspar
  • Lave gebyrer
  • God sikkerhet
  • Det kommer ofte nye og spennende mynter
  • God mulighet for aksjeinvestering på samme plattform
  • God mobilversjon

Ulemper:

  • Nettversjonen er litt komplisert for nybegynnere
  • Plattformen ble hacket relativt nylig, Ingen kunder ble imidlertid berørt.
  • Brukerne ble ikke informert om at børsen ble hacket

FAQ

Hvilke fiat-valutaer kan jeg benytte meg av hos Binance?

Når du handler hos Binance kan du benytte deg av følgende fiat-valutaer:
• AUD
• BRL
• WUR
• HKD
• KZT
• NOK
• PEN
• RUB
• TRY
• UAH
• UGX
Du kan finne over 150 forskjellige kryptovalutaer hos Binance, så har er det masse å veksle mellom.

Kommer Binance til å slippe flere valutaer?

Slik det ser ut nå er det ingen grunn til at Binance ikke skal slippe flere kryptovalutaer og eventuelt også fiat-valutaer. Dette er noe de kommer til å tjene på og dette er også noe forbrukere ønsker. Binance må selvfølgelig også vurdere om dette er noe som vil være gunstig for dem.

Kan jeg bruke Binance i Norge?

Ja, du kan trygt og lovlig bruke Binance i Norge. Selv om Binance ikke tilbyr sine tjenester på norsk så kan du fremdeles betale, kjøpe og investere i NOK, noe som er en stor fordel for mange.

Updated

Published

Author :