Vilkår og betingelser

Her samler vi våre generelle vilkår som forklarer hvilken type materiale du kan ta del av på denne nettsiden.

Vi på Kjopkryptovaluta.com er opptatt av at du som bruker kan føle deg trygg og få en så god brukeropplevelse som mulig. Forhåpentligvis kan informasjonen på denne siden gi deg svar på det du lurer på.

Les også vår integritetspolitikk og vår ansvarspolicy. Du er velkommen til å kontakte oss hvis du har noen spørsmål!

Nettsidens innhold

Kjopkryptovaluta.com og all informasjon du finner på denne nettsiden er bare laget for å fungere som informasjon og inspirasjon.

Du som bruker må selv gjøre din egen analyse før du kjøper kryptovalutaer eller tar andre beslutninger som har med penger og investeringer å gjøre.

Alt materiale på Kjopkryptovaluta.com er beskyttet av opphavsrett og varemerkerett. Du kan kun bruke informasjonen på nettsiden for eget bruk.

Kommersielt bruk er ikke tillatt. Men vennligst kontakt oss hvis du har forespørsler om samarbeid.

Kommentarer og brukergenerert innhold

I den grad det finnes kommentarfelt og mulighet for brukere å selv lage innhold på nettsiden (såkalt brukergenerert innhold) er verken Kjopkryptovaluta.com, dets eiere eller administratorer ansvarlige for det innholdet som lages.

Hvis du som bruker velger å legge igjen en kommentar er du selv ansvarlig for det du skriver.

Kopakrypto.se forbeholder seg retten til å iverksette tiltak ved misbruk, for eksempel å fjerne kommentarer og å blokkere brukere eller IP-adresser.

Det er ikke tillatt å markedsføre egen nettside, produkt eller tjeneste gjennom kommentarer på Kjopkryptovaluta.com.

Ved å bruke Kjopkryptovaluta.com godtar du disse generelle vilkårene. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere informasjonen på nettsiden, legge til nytt materiale eller fjerne eksisterende artikler.