Kraken

Kraken er en av de beste stedene du kan handle kryptovaluta. Denne plattformen lar deg kjøpe, selge og trade kryptovaluta, som har blitt utrolig populært i Norge. Vi har her laget en gjennomgang av denne kryptobørsen hvor vi går gjennom avgifter, fordeler og ulemper. Våre Kraken erfaringer er svært god, og mange kryptohandlere vil utvilsomt anbefale denne plattformen.

Siden inneholder reklamelenker

I denne artikkelen vil du kunne lese om våre Kraken erfaringer, slik at du selv kan vurdere om dette er en plattform du vil handle på. Når man handler med krypto, så er informasjon nøkkelen. Det betyr at du må være godt informert på hvilken handelsplattform du handler på, og hvilke krypto de kan tilby deg.

Kraken
9.4

Kraken er en plattform som er god for både erfarne, og nye kryptohandlere. Kraken er en av de beste stedene du kan handle kryptovaluta. Denne plattformen lar deg kjøpe, selge og trade kryptovaluta, som har blitt utrolig populært i Norge.

Kampanjelenke for Kraken

Kraken er en plattform som er god for både erfarne, og nye kryptohandlere. Her kan man lære mye nyttig informasjon, og kjøpe over 65 ulike krypovaluta innenfor få minutter.

Dette kan du i tillegg gjøre med svært lave innskudd. Dette er noe av det som gjør Kraken best i test. La oss ta en nærmere titt på denne kryptobørsen.

Kraken i korte trekk

Denne kryptobørsen er ikke helt som andre børser, på den best mulige måten. Det første du vil møte inne på Kraken sin hjemmeside, er innbydende og spennende design, som virkelig gjør det inspirerende å handle kryptovaluta.

Dette er også noe av et som gjør våre Kraken erfaringer så god. Kraken ble stiftet i 2011, og er en kryptovalutabørs og bank som drives fra USA. Per i dag kan man kjøpe krypto på siden fra hele 176 land rundt om i verden, også fra Norge.

kraken-logo

Kraken tilbyr et mindre antall mynter enn noen av de andre krypobørsene, og har således valgt å fokusere på et utvalg av håndplukkede krypto. Dette gjør at de kan ha gode beskrivelser og mye informasjon om hver enkelt mynt. Inne på Krakens hjemmeside kan du helt gratis få opplæring i krypto, enten gjennom tekster i form av krypto-guider, videoer eller podkaster, noe som er svært nyttig for nye brukere.

I tillegg til generell informasjon om de ulike kryptovalutaene du kan handle med, så finnes det en rekke andre spennende verktøy på siden. Du vil få nøyaktige, aggregerte priser for flere kryptovalutaer med deres sanntids- og referanserenteindekser, og kan blant annet trade med futures og margins.

For nye tradere kan dette virke komplisert, og det er helt forståelig. Man kan helt fint holde seg til mer simpel handel, og starte i det små. Etter hvert som man blir komfortabel er det likevel greit å vite at det finnes mange nyttige verktøy der ute som du kan bruke til å handle og utvikle din kryptoportefølje raskt, enkelt og smart.

Kraken hvordan å bruke

Slik kjøper du kryptovaluta hos Kraken

For å kunne gi en fullverdig review av siden, og vise våre Kraken erfaringer, så må vi selvsagt ta med selve prosessen av å kjøpe kryptovaluta. Her kan du lese de forskjellige stegene, og lære hvordan du enkelt kan kjøpe krypto hos Kraken.

Steg 1: Registrering

Det første steget til å kjøpe kryptovaluta hos Kraken, er registrering. Dette kan bli en lengre prosess, ettersom det krever godkjenninger og verifiseringer før man kan komme i gang med handelen.

Hos Kraken skjer registreringen i ulike steg. Steg 1 og 2 er raske og enkle, og tar kun et par minutter å gjennomføre. Steg 3 og 4 derimot, er noe mer kompliserte. Her kan det ta noen dager før stegene blir godkjent, og du har ikke lov til å trade før registeringen er fullført og godkjent av siden.

Når du skal registrere deg hos Kraken må du inn på nettsiden deres, og klikke på “Create account”. Deretter må du skrive inn email, brukernavn og passord. Noter at brukernavnet ikke kan endres, og at du må lage et sterkt passord. Før du kan gå videre må du lese deres “Terms of Service”, og “Privacy Policy”. Så vil du motta en email som lar deg bekrefte kontoen din, og vipps så er kontoen

Steg 2: Verifisering og innskudd

I tillegg til denne registreringen må du sikre kontoen din, og verifisere den. Dette gjør du inne på “Get verified” der du også kan velge den pakken du ønsker. Til slutt er det bare å sette inn penger på kontoen din, slik at du kan begynne å handle. Dette gjør du inne på “Fundings”. Der klikker du på “Deposit” knappen, og velger den valutaen du ønsker å betale inn med. Deretter velger du hvor mye du vil sette inn, og godkjenner overførselen. Husk å regne med at Kraken kan ta fees for innskudd av penger.

Steg 3: Kjøp

Når alle de praktiske oppgavene er løst, er det på tide å kjøpe krypto. Inne hos Kraken kan du ta en titt på de ulike kryptoene du kan kjøpe. Dette er den morsomme delen! Klikk deg inn på siden for trading, og velg det handelsparet du ønsker.

Husk undersøke kryptoen du ønsker å kjøpe nøye, slik at du vet godt hva du handler. Det er alltid en risiko når du handler krypto, men våre Kraken erfaringer er at dette er en trygg side, og at kjøpene skjer på trygge premisser.

Fordeler og ulemper

Et godt review av en kryptobørs bør vise til noen fordeler og ulemper, noe vi skal snakke om her. Selv om vår Kraken erfaringer er svært god, og mange foretrekker denne nettsiden, så er det alltids noen ting som er bedre enn hos andre, og noen ting man savner. Denne listen over fordeler og ulemper kan du bruke til å sammenligne ulike sider, slik at du kan finne den som fungerer best for deg.

Fordeler

 • Erfaren kryptobørs med god sikkerhet og godt rykte
 • 1 EUR minimumsinnskudd og lave gebyrer
 • Stort utvalg av kryptovalutaer og trading par
 • Fiat-kjøp tilgjengelig
 • Stor brukermasse og god likviditet
 • Opptil 50X giring
 • Kjent for god kundestøtte

Ulemper

 • Du må veksle om til og fra norske kroner
 • Ingen forenklet meglertjeneste
 • Noen klager om mye nedetid for kryptobørsen

Hvilke Fiat-valuta kan jeg trade med hos Kraken?

Hos Kraken blir Fiat-valuta kalt ‘Cash’, og de tilbyr fiat-valutafinansiering med:

 • GB pund
 • Kanadiske dollar
 • US dollar
 • Euro
 • Yen

Disse kommer med små fees. Det er gratis å sette inn penger med CAD og EUR SEPA. Selv om de ikke tilbyr NOK som fiat-valuta på dette tidspunktet, så kan man fortsatt handle kryptovaluta hos Kraken fra Norge, da skal man enkelt og greit bare velge en annen fiat-valuta, og veksle når man kjøper.

Konklusjon

For å konkludere er det mange som har gode Kraken erfaringer, og det er en super kryptobørs som det er trygt å handle hos. Du kan velge mellom en god mengde kryptovaluta, og det er enkelt å komme i gang. En stor fordel med denne siden er at du kan starte å handle selv med små innskudd, og at det er en såpass trygg side å befinne seg på. Dette gjør at du kan browse siden med senkede skuldre, og kose deg med kryptohandelen!

Kan man bruke Kraken i Norge?

Ja – Du kan trygt bruke Kraken i Norge. Det er helt lovlig å handle kryptovaluta på nett, så lenge du følger skatte- og inntekstreglene i landet. Kraken tilbyr dog ikke kjøp i NOK foreløpig, og du blir nødt til å handle i andre valutaer og omgjøre til NOK om du er interessert i det.

Er Kraken sikker å bruke?

Kraken regnes som en sikker side å bruke. De har mange brukere verden over, og tilbyr sikkert kjøp av kryptovaluta. Våre Kraken erfaringer er at man som bruker opplever mye sikkerhet forbundet med registering og verifisering a brukeren sin. Skaperen bak Kraken har erfaring med digital hacking fra tidligere, og har nøye sikret siden mot fremtidige angrep. De er i tillegg den første siden som klarte å lage et kryptografisk bevis på at hundreprosent av kundenes verdier av sikre, og har mesteparten av sine verdier i “kalde lagre”. Derfor er Kraken trolig den sikreste kryptobørsen du kan handle på.

Updated

Published

Author :