Om oss

Hva er egentlig Kjopkryptvaluta.com? Det er ganske enkelt forklart. Akkurat som navnet avslører, handler siden om å kjøpe kryptovaluta. Vi ønsker å gjøre det enkelt for alle, med klare veiledninger for hvordan du går frem.

For å lage Norges beste ”kjøp krypto” guide

Vi anbefaler kun handelssteder med historie og godt rykte. Reisen for å lage Norges beste «kjøp krypto»-guide For mange er digital valuta noe kryptisk. Det er helt forståelig fordi det er ganske avansert når det kommer til hvordan det fungerer. Men hvis du bare vil kjøpe, investere eller handle med kryptovaluta, trenger det ikke være så vanskelig.

Det er hovedsakelig på dette området vi ønsker å være en guide for deg som er interessert, men ennå ikke har kjøpt din første kryptovaluta. Det skal være enkelt Målet med siden vår er å hjelpe med enkle guider som forklarer hvordan du går frem for å kjøpe ulike valutaer. For eksempel er noen av våre mest populære guider hvordan du kjøper bitcoin og hvordan du kjøper ethereum. Det skal være like enkelt å handle og investere i disse som det er å kjøpe ordinære aksjer eller andre børsomsatte produkter. Og det vil si hvis du vet hvilke kryptomeglere du skal handle med.

For akkurat som når det gjelder aksjer for oss i Norge, finnes Firi, akkurat som det finnes trygge ekvivalenter for spesielt kryptovalutaer.

Vi står bak Kjopkryptovaluta.com

Vi som har startet siden har vår egen interesse for investeringer og har nylig fordypet oss i kryptovalutaer. Vi syntes det var vanskelig å finne nøyaktig informasjon og gode sammenligninger av de beste handelssidene for disse. Da kom vi rett og slett på ideen om å lage Kjopkryptvaluta.com :-).

Møt forfatterne våre

Andreas Börjesson Stilling: Innholdssjef, Andreas har stor interesse for finans & investeringer. Parallelt med utdannelse som økonom og arbeid som blant annet controller, har fritiden i stor grad gått med til analyser og utredninger av ulike investeringsmuligheter.

Jeg har nå bygget opp 10 års erfaring med aktiv investering. Jeg har blant annet fått anledning til å intervjue ledende økonomer og Riksbanksjefen om temaet krypto og publisert analyser basert på dette.

Updated

Published

Author :